top of page

Zij gingen je voor

Inner Value heeft in de afgelopen jaren al bij velen een bijdrage mogen leveren aan het verbeteren van hun eigen potentieel. 

Benieuwd naar hun verhalen? Die lees je hier! 

Johan Adriaanse 

CEO Accordis B.V.

“Precies het zetje in je rug dat je soms nodig hebt om zaken te prioriteren. Hierdoor ontstaat er een prettige balans tussen werk en privé en krijgen beiden de aandacht die nodig is.”

Carolien Hodes Ayurvedisch Massagetherapeut

"De persoonlijk coaching was voor mij vergelijkbaar met een Lemniscaat: oneindig zijn, bewegend in het hier en nu met oprechte interesse, respectvol en helder spiegelend."

Mike van Zandwijk Technology Develop Manager

 "De ideale balans tussen fysieke inspanning in combinatie met het veranderkundige aspect, zodat ik ook na het programma bezig blijf."

Ferko Ory   

Kinderarts n.p.

 "Ik kan rustig stellen dat de trainingen zowel mijn lichaam als mijn geest bijzonder hebben versterkt. Ik heb een betere balans, voel mij fitter en heb meer zelfvertrouwen."

Organisaties waar Inner Value een bijdrage aan heeft geleverd

Leisure Expert Group
Ambassadeurs van Amsterdam
Accordis
Stichting Life Goals
Hogeschool Utrecht
Gemeente Amsterdam
Bodysports

Persoonlijke verhalen

Stefan

Individuele training voor Stefan

Het blijkt nog best lastig om de juiste begeleiding te vinden als je even vastloopt op je werk, in je sociale leven of in je relatie. Gelukkig kwam ik bij Inner Value terecht en ik merk inmiddels dat ik veel beter in mijn kracht sta!

 

Via bewegingsoefeningen leerde ik inzicht te krijgen in oude patronen. Ik heb mogen ervaren dat een verandering in denken en doen mogelijk is als je jezelf in staat stelt vanuit je eigen wilskracht en op jouw manier en tempo te groeien.

 

Hylke was daarbij een geweldige coach die steeds goed luisterde, snel tot de kern kwam en vanuit mijn behoefte zinvolle oefeningen bedacht. Oefeningen die mij zowel fysiek als mentaal een sterker mens maakten.

 

Met de inzichten die kreeg, kan ik voorlopig weer vooruit!

Yorgos

Individuele training voor Yorgos 

Begin 2019 kwam ik overspannen thuis te zitten. Zowel werk als privé was ik helemaal vastgelopen doordat ik alsmaar doorging en  steeds meer hooi op je vork nam. Uiteindelijk kon ik niet meer verder. Via mijn therapeut kwam ik bij Inner Value terecht. Het advies was om weer in beweging te komen - letterlijk en figuurlijk – stap voor stap om uiteindelijk beter mijn grenzen aan te leren geven. 

Er werd aandachtig naar mijn hulpvraag geluisterd en een heel mooi programma opgesteld. Beweging zorgde ervoor dat ik ook aan mijn assertiviteit en zelfvertrouwen ging werken. Ik leerde door het programma meer in balans te komen en ook naar mijn gevoel te luisteren.

 

Door het sportieve karakter van het programma kwam ik uit mijn hoofd en meer in mijn lichaam terecht. Voordat ik overspannen werd, leefde ik juist alleen maar uit mijn hoofd. De trainingen hebben mij geleerd om bewuster te worden van de signalen die mijn lichaam naar me uitzendt. 

 

Nog elke dag ervaar ik de voordelen van de trainingen. Ik kan veel beter mijn grenzen aanvoelen en aangeven, en ben veel sterker en bewuster ben geworden in vergelijking met daarvoor. Enorm waardevol!

bottom of page