top of page

We willen overal mensen en organisaties in beweging brengen, bewustwording faciliteren én verbinden, met als resultaat meer (werk)geluk en innerlijke groei.

Persoonlijke coaching

Verbeter je gezondheid

Wat gaan we precies doen?

In de coaching onderzoeken we jouw overtuigingen, waarden, gewoontes en patronen via embodied learning. Dat is letterlijk in beweging komen, zowel fysiek als mentaal. Dit kan door een wandeling te maken of door te gaan boksen, maar ook door oefeningen in te zetten die inzicht geven in gedrag. Door fysiek te bewegen, krijg je sneller enerzijds inzicht in je eigen gedrag en betrek je anderzijds zowel je hoofd als je gehele lichaam. Hierbij is (leren) voelen en bewust worden van jezelf, je gedrag en je omgeving een belangrijk onderdeel.

Het doel is duurzame veranderingen te bewerkstelligen in je overtuigingen, waarden, gedragingen en perspectieven, vanuit je eigen kracht en weten. De coaching richt zich op het creëren en het bevorderen van groei, zelfontdekking en zelfrealisatie.

 

Om je patronen en gedrag te doorbreken, leer je in de coaching je energie te gebruiken om iets nieuws op te bouwen en niet te gebruiken voor je strijd met het oude.

Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn voor jou persoonlijk en voor jouw organisatie. 

Mindful werken

Wat is dat?

Slimmer werken

Als werkgever wil je dat je medewerkers lekker in hun vel zitten, mentaal sterk en veerkrachtig zijn én plezier en betrokkenheid ervaren in hun werk. Dan komen de resultaten vanzelf. Het mindful werken programma is hiervoor een goede en duurzame oplossing. 

Mindful werken helpt om meer rust, overzicht en ruimte te ervaren, stress te verminderen en een betere balans te vinden tussen werk, studie en persoonlijke activiteiten.

Het gaat om leren bewuste keuzes te maken voor het indelen van je tijd en energie en de focus te leggen op wat belangrijk voor je is.

Mindful werken zorgt voor meer efficiency en vergroot het (werk)geluk van je medewerkers. Je medewerkers worden zich bewuster van de werking van hun lichaam, brein en hun gedrag. Met deze inzichten werken ze aan een betere werk-privé balans.

De combinatie van westerse wetenschap en oosterse filosofie maakt mindful werken uniek. Namelijk de toepassing van stress, focus, effectief tijd- en energiemanagement en bewuste communicatie gecombineerd met de kracht van mindfulness, ademhaling, meditatie en focus op het nu.

Zweverig? Deze methodieken worden niet alleen al duizenden jaren succesvol toegepast in het oosten, ze worden ook in toenemende mate wetenschappelijk bewezen en geïntergreed in onze maatschapij en werkcultuur. Deze kennis wil je benutten.

 

Wil je weten hoe we dit doen? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

Voor individuen

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Voor bedrijven

bottom of page